Dogodek Proslavimo SaleSqueze rast!

Dogodek
Ekipa SaleSqueze si bo zagotovo za vedno zapomnila 12. februar 2020, saj smo na ta dan gostili dogodek Proslavimo SaleSqueze rast v okviru katerega smo otvorili naše nove pisarne.

Naša misija nas vodi k temu, da pomagamo rasti podjetjem, skupaj z njimi pa rastemo tudi mi. Ker to pomeni tudi neprestano širjenje ekipe, so naše prejšnje pisarne postale premajhne in zato se je deset članska SaleSqueze ekipa preselila v čisto nove prostore.

V ta namen smo pripravili manjše praznovanje, na katerega smo povabili naše stranke, zunanje sodelavce in podpornike. Naše goste smo sprejeli z našim domačim koktajlom Squezy, ki jim je bil zelo všeč, predvsem zaradi neobičajne modre barve koktajla. Da je bil dogodek čim bolj zanimiv, smo pripravili kratko poučno predavanje z naslovom Kaj imata skupnega Tesla in SaleSqueze?. Če na to vprašanje ne poznate odgovora, naj vam namignem, da obe omenjeni blagovni znamki pri svojem poslovanju uporabljata konfigurator. Po zanimivem predavanju pa smo skupaj nazdravili in Proslavili SaleSqueze rast, nato pa je sledilo druženje v sproščenem vzdušju.

Če želite dobiti vtis o našem dogodku Proslavimo SaleSqueze rast, si poglejte fotografije dogodka, ki jih je naredil fotograf Aljaž Hafner.

Povežimo se
LinkedIn
Prejšnji prispevek
SaleSqueze – orodje za uspešno digitalno prodajo
Naslednji prispevek
Event: Let’s Celebrate SaleSqueze Growth!
Meni