SaleSqueze – orodje za uspešno digitalno prodajo

ProdajaSaleSqueze

SaleSqueze je sistem, ki proizvajalcem, ponudnikom storitev in trgovcem avtomatizira ter poveča prodajo preko digitalnih kanalov. Pomaga vam, če ste naveličani zamujenih poslovnih priložnosti in želite, da se vaša prodaja ukvarja s kupci, namesto zgolj s sestavljanjem in pošiljanjem neštetih ponudb.

Poslovite se od zamudnega ročnega pisanja ponudb

Jedro avtomatizacije prodaje je spletni konfigurator izdelkov in storitev, ki se uporablja za sestavo kateregakoli produkta in njegovih značilnosti, ne glede na kompleksnost. Omogoča vam, da tudi izdelavo zahtevnejših ponudb prepustite kupcem in poslovnim partnerjem. To poteka skozi voden proces, v katerem sami spoznavajo vaše izdelke in storitve.

Izboljšajte udobje kupcev s samopostrežnim konfiguratorjem

S široko razširjenostjo spleta, družbenih medijev in mobilnosti, so kupci vajeni samostojnega iskanja informacij o izdelkih in storitvah. S konfiguratorjem SaleSqueze jim omogočite podrobnejšo spletno raziskavo in naročanje točno takrat, ko so pripravljeni na nakup. Tako se izognejo telefonskim klicem in pošiljanjem elektronskih sporočil ter čakanju na odgovore, za vas pa to pomeni manj dela in več naročil.

Avtomatizirajte prodajo in pridobite več naročil

Rast prodaje je odvisna od tega, kako hitro pretvorite priložnosti v naročila in izdelke dostavite kupcem. To lahko dosežete z avtomatizacijo prodajnega procesa, za kar potrebujete učinkovito orodje. S tem prodajna ekipa pridobi čas za spremljanje izdelanih ponudb in pridobivanje naročil. Hkrati pa imate stalno na razpolago sveže prodajne podatke, dostopne vsem, ki jih potrebujejo.

Namesto administracije se lahko posvečate kupcem

Z orodjem SaleSqueze lahko odmislite nepregledne, zapletene in zamudne cenike, zaposleni pa lahko pozabijo na ročno pisanje ponudb. Namesto tega spremljajo ponudbe, ki si jih kupci in partnerji pripravijo samostojno ter se z njimi dogovarjajo za naročila. Tako se namesto administrativnem delu resnično lahko posvetite sodelovanju s kupci.

Orodje prilagojeno vašim potrebam in prodajnim ciljem

Uvajanje orodja SaleSqueze začnemo z delavnico Analiza prodaje, na kateri skupaj pregledamo vaš proces prodaje, poslovno logiko in dokumente ter celotni proces tudi izrišemo. Tako odkrijemo ozka grla in druge slabosti pri prodaji, ki jih nato izboljšamo z našim orodjem.

S strateškimi digitalnimi delavnicami vam pomagamo tudi pri izvajanju tržnih raziskav, določanju ciljnih kupcev in natančnem ciljanju za vašo digitalno trženje. Na takšen način privabljate predvsem kupce, ki bodo vaše izdelke zelo verjetno kupile, prodajna ekipa pa natančno ve, kaj si kupci želijo.

Implementirajte orodje SaleSqueze v vaš prodajni proces in dosežite SaleSqueze efekt!

Izpolnite spodnji obrazec in pridobite več informacij!

[contact-form-7 404 "Ni najden"]
Prejšnji prispevek
Event: SaleSqueze Business Breakfast
Naslednji prispevek
Dogodek Proslavimo SaleSqueze rast!
Meni